Bulmacada Barsom nedir?

Bulmacada Barsom Nedir

Bulmacalarda sıkça karşılaşılan bulmaca soruları ile bu sayfalarda sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz. Kare bulmaca, çengel bulmaca gibi oyunlarda soruları çözemediğiniz zamanlar çok can sıkıcı bir hal alabiliyor. İşte biz de bulmaca çözümleri sitesi olarak bu durumun üstesinden gelebilmeniz için sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün bahsedeceğimiz bulmaca sorusu ise Barsom nedir olacak.

Barsom Bulmaca Cevabı nedir?

Bulmacada Barsom Nedir
Bulmacada Barsom Nedir

Bulmacalarda karşımıza çıkan Barsom sorusunun aslında bir çok cevabı bulunuyor. Genelde Barsom sorusuna cevap olarak “Zerdüştîler’de ince dal” cevabı verilebilir. Ama bunun dışında da bir çok anlamı da vardır. Bunlardan birisi de “İngiliz arkeologları tarafından tümülsüllere, mezar tepelerine verilen ad” cevabıdır.

Bulmacada Barsom cevabı olarak şu cevap da verilebilir; “Zerdüşt dini rahipleri tarafından bazı törenlerde taşınan, kurdela ile bağlı dal demeti.”

Bulmaca çözümlerinin tümüne ulaşmak için buraya tıklayarak online bulmaca sözlüğü sitemiz üzerinden Bulmaca cevapları arayabilirsiniz. Ayrıca Barsom anlamı için de buraya tıklayarak detaylı bulmaca cevabı bilgisine ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Yazar hakkında: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir